logo
logo

BELETTERING

Uitingen van buitenreclame zijn divers, tijdelijk of permanent van aard en van diverse materialen vervaardigd of het nu gaat om losstaande objecten of om borden of affiches of belettering aan gebouwen of objecten.De meest populaire soorten zijn raam- en autobelettering, iets waar wij jarenlange ervaring hebben en waarmee wij inmiddels een grote en vaste klantenkring hebben opgebouwd.

RAAMBELETTERING

Raamstickers zijn betaalbare reclamedragers en uitermate geschikt voor actiematige doeleinden of om uw bedrijfsnaam of boodschap te communiceren. De mogelijkheden zijn eindeloos! Wij maken van uw raam een echte eyecatcher middels full colour prints, in vorm gesneden, transparant of niet licht doorlatend of de populaire one-way-vision folie waarbij u wel naar buiten kan kijken maar de voorbijganger niet naar binnen kan kijken. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden van deze betaalbare reclamedrager.

AUTOBELETTERING

Auto of beter gezegd voertuigbelettering is dé manier om uw boodschap aan een grote groep te presenteren. Letterlijk rijdende reclame voor uw bedrijf of product. Wilt u daarnaast ook nog opvallen en gaat u voor een echte eyecatcher? Kies dan voor de zeer populaire carwrapping waarbij uw voertuig geheel of gedeeltelijk wordt voorzien van speciale folies met de door uw gewenste full colour reclame-uiting. Wij zorgen er samen met ons team voor dat uw voertuig vakkundig en met uitsluitend de beste folies wordt voorzien van de door u gewenste reclameboodschap.