logo
logo

OUTDOOR RECLAME

Buitenreclame is het gezicht van uw bedrijf. De eerste indruk die hiermee wordt neergezet is allesbepalend. De juiste reclame draagt herkenbaarheid uit en genereert MEER TRAFFIC. Met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwerpen, produceren en installeren van buitenreclame weten wij weet precies hoe u uw bedrijf een PROFESSIONELE UITSTRALING kunt geven. Wij verwerken uitsluitend kwalitatief hoogwaardige folies en materialen en gebruiken daarbij de modernste productietechnieken waardoor u verzekerd bent van moderne buitenreclame welke jaren lang mee gaat.

LICHTRECLAME

Dag en nacht zichtbaar? Met uw verlichte logo, naam of boodschap vestigt u de aandacht op uw bedrijf of product. U trekt 24/7 de aandacht van de voorbijganger. Lichtreclames zijn leverbaar in oneindig veel mogelijke vormen, afmetingen, uitvoeringen en in elke denkbeeldige kleur. Onze lichtreclames zijn altijd voorzien van energiezuinige en duurzame LED verlichting. Dit maakt de reclameverlichting nagenoeg onderhoudsvrij en garandeert een jarenlang zorgeloos plezier.


Verlichte doosletters
Van indrukwekkend grote letters tot een bescheiden logo. Vrijstaand op het dak  of rechtstreeks tegen de gevel, een doosletter is een professionele en opvallende toevoeging aan uw pand of winkel. Er zijn verschillende uitvoeringen mogelijk. Deze variëren in materiaalgebruik en de manier van uitlichten. Laat u informeren en inspireren door één van onze medewerkers.


Lichtbakken
Een lichtbak is de ideale manier om uw bedrijf in de spotlight te zetten. Onze duurzame lichtbakken zijn leverbaar in vele soorten en maten en naar wens enkel- of dubbelzijdig verlicht. Wij produceren onze lichtbakken op maat in eigen huis en voorzien deze van de nieuwste, hoogwaardige en energiezuinige LED verlichting. Zelfs de installatie nemen wij u uit handen.


NEON
Neon reclame is de meest traditionele vorm van lichtreclame. Neon verlichting heeft de mooiste uitstraling en is duurzamer dan LED. Neon heeft zich al meer dan 100 jaar bewezen als lichtreclame en de belangrijkste reden hiervoor is de uitstraling. Neonlicht is namelijk warm en uitnodigend. De kleuren zijn helderder waardoor het ook van veraf een mooier licht geeft. Daarnaast is neon duurzamer dan LED al ligt het stroomverbruik iets hoger. Wilt u een duurzame en sierlijke en ‘slanke’ lichtreclame, dan is NEON iets voor u.

RECLAME- EN GEVELBORDEN

Onze reclameborden zijn er in diverse soorten en maten en verschillende prijscategorieën. Eén ding hebben ze echter allemaal gemeen en dat is de uitstekende duurzaamheid. Wij ontwerpen, produceren en installeren elk reclamebord voor u op maat en naar uw wensen.

GEVEL- EN FREESLETTERS

Een stijlvolle en exclusieve uitstraling kunt u verkrijgen door uw logo of teksten te laten frezen uit bijvoorbeeld kunststof of RVS en deze op afstandhouders op uw pand/gevel te plaatsen. Door de letters op afstand te plaatsen krijgt u een 3D effect. Door LED verlichting (direct of indirect) kan dit 3D effect nog worden versterkt. Onze gevelletters zijn verkrijgbaar in verschillende diktes, kleuren en materialen waaronder aluminium, Dibond, (geborsteld) RVS of massief door-en-door-gekleurd kunststof (Acrylox). Ook kunnen wij letters behandelen zodat een vintage look of nostalgische uitstraling wordt bereikt.

SPANDOEKEN EN FRAMES

Spandoeken zijn geschikt voor vele reclamedoeleinden en zijn in verhouding met vele andere reclamedragers, relatief goedkoop om uw gewenste boodschap op een professionele manier naar buiten toe uit te dragen. Het spandoek in het frame spannen we op met spanelastieken. Hierdoor is het spandoek eenvoudig te verwisselen. De doeken en lichtgewicht aluminium frames hebben een lange levensduur en de mogelijkheden zijn eindeloos. Naast de gevelframes leveren wij ook vrijstaande frames die wij op verzoek ook installeren.

RAAMSTICKERS EN BELETTERINGEN

Raamstickers zijn betaalbare reclamedragers en uitermate geschikt voor actiematige doeleinden of om uw bedrijfsnaam of boodschap te communiceren. De mogelijkheden zijn eindeloos! Wij maken van uw raam een echte eyecatcher middels full colour prints, in vorm gesneden, transparant of niet licht doorlatend of de populaire one-way-vision folie waarbij u wel naar buiten kan kijken maar de voorbijganger niet naar binnen kan kijken. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden van deze betaalbare reclamedrager.