logo
logo

DISPLAYS

Een display moet prikkelend genoeg zijn voor consumenten om over te gaan tot aankoop en/of relevante informatie bieden. Displays zijn er in vele formaten, vormen en uitvoeringen en voor de productie kan een breed scala aan materialen worden gebruikt. Wij gebruiken karton, kunststof, hout, plastic, Re-board® en metaal of een combinatie van deze materialen in één display. Wij streven altijd naar de beste combinatie voor een originele en functionele display. Tevens kunnen de displays worden uitgebreid met speciale effecten als (led)verlichting, bewegende delen en drukwerk als deze worden deze gebruikt ter ondersteuning en promotie van bedrijven en producten. 2BIS produceert en levert displays op maat en maakt daarbij onderscheid tussen vloer-, wand-, balie- en verlichte LED displays.

VLOERDISPLAYS

Een uniek vloerdisplay (soms ook winkeldisplay of floor display genoemd) trekt de aandacht naar uw product of dienst en versterkt het imago positief. Een vloerdisplay trekt beslist als eerste aandacht en wekt vertrouwen waardoor de consument eerder geneigd is tot aankoop over te gaan.

WANDDISPLAY

Presenteer uw producten overzichtelijk tegen de muur op een wanddisplay. Niet alleen ontwerpen wij een uniek wanddisplay, wij ontwikkelen een wanddisplay die past bij uw marketingdoelstelling en komen deze desgewenst ook bij u op locatie plaatsen. Kwaliteit gegarandeerd!

BALIEDISPLAY

Een baliedisplay, ook wel counterdisplay genoemd heeft een enorme attentiewaarde en kan klanten informeren of aanzetten tot een laatste impulsaankoop. Aan de toonbank staat de klant open voor de ultieme verleiding. Een baliedisplay zet uw product in de schijnwerpers, op het juiste moment en op de juiste plaats.

VERLICHTE DISPLAYS

Verlichte displays kunnen de traditionele lichtbakken of signs zijn maar daarnaast zijn er natuurlijk ook legio mogelijkheden om verlichting te verwerken in een display. Displays met verlichting geven net dat beetje extra attentiewaarde dat een product soms nodig heeft. En uiteraard kunnen deze displays worden uitgevoerd in full colour of met een full colour bedrukking. Door de verlichting zijn ze ook uitermate geschikt voor in etalages. Uw etalage verleidt mensen om binnen te komen en licht als ondersteuning helpt daarbij.

POS MATERIAAL

Hoe valt uw product op in een winkel vol verkoopprikkels? Met Point Of Sale materiaal trekt u subtiel de aandacht voor uw product en stimuleert u een koopbehoefte bij het winkelende publiek. Vertel ons wat u nodig heeft en wij ontwerpen uw Point of Sale materiaal. De keuze voor uw product is dan snel gemaakt.

RE-BOARD®

Een veelgebruikt materiaal voor displays is Re-board®. Daarom een korte toelichting op dit populaire materiaal. Re-board® is gemaakt van kartonnen sandwichplaten, is extreem licht maar een oersterk en milieubewust materiaal. Het sandwichpaneel kan bovendien als papier worden afgevoerd en is dus een duurzaam communicatiemiddel. Door deze eigenschappen leent Re-board® zich uitermate goed voor de productie van displays waarbij een gericht gewicht en extreme stevigheid een belangrijke rol spelen.