logo
logo

INTERIEURSIGNING

De tijd dat een likje muurverf en behang in het interieur voldoende was, ligt ver achter ons. Personalisatie, sfeer en (merk)beleving, daar draait het om. Bedrijven besteden daarom steeds meer tijd en aandacht aan het interieur en de aankleding ervan. Niet alleen moet de uitstraling van het interieur aansluiten bij de huisstijl en identiteit van het bedrijf maar het moet tevens motiverend en inspirerend werken voor klanten en medewerkers. De mogelijkheden om een interieur aan te kleden zijn dan ook legio en mede door de komst van grootformaat printers, zeer betaalbaar geworden. Afhankelijk van uw pand, gewenste uitstraling en niet onbelangrijk, uw budget gaan wij met u op zoek naar de juiste combinatie van materialen en mogelijkheden. Betrek ons tijdig in uw (bouw/interieur) project en u zult versteld staan van de vele, fraaie en unieke mogelijkheden in de hedendaagse interieurdecoratie.

TEXTIELFRAMES

Standaard textielframes
Het textielframe is een populair product omdat door het (nagenoeg) onzichtbare wandframe de afbeelding optimaal tot zijn recht komt en bovendien de doeken zeer eenvoudig en snel te verwisselen zijn. Hierdoor creëert u in elke ruimte in een handomdraai een totaal andere en unieke sfeer. Textielframes zijn te verkrijgen in bijna elk gewenst formaat.


Gebogen textielframes
Onderscheidend zijn de gebogen textielframes. Zowel enkel- als dubbelzijdige profielen kunnen naar wens in de juiste radius worden gebogen. Hierdoor is het mogelijk om verschillende vormen aan het frame te geven zoals cirkels, cilinders, ronde hoeken maar ook driehoeken. Kortom voldoende mogelijkheden om u te onderscheiden en alle aandacht naar u toe te trekken.


LED textielframes
Uniek zijn onze dunne LED textielframes (slechts 50 mm dik) waarbij het doek door middel van speciale LED modules volledig en van achteren wordt verlicht. Door de hoge lichtopbrengst wordt de afbeelding perfect uitgelicht en krijgt uw afbeelding de attentiewaarde die het verdient. De LED textielframes worden in eigen huis geproduceerd en zijn leverbaar in nagenoeg elk gewenst formaat en worden stekkerklaar (Plug & Play) opgeleverd.


Gebogen LED textielframes
Wilt u écht opvallen? Kies dan voor onze gebogen dunne LED textielframes. Een unieke combinatie van flexibiliteit, licht en beeld. Uniek in zijn soort en voor vele doeleinden geschikt en uitermate geschikt om uw merk of product onder de aandacht te brengen of uw bedrijf te promoten.

FOTOBEHANG IN XXL FORMAAT

Indien u een permanent wandvullend beeld wenst, van vloer tot plafond en van hoek tot hoek, dan is fotobehang de beste optie. Elke denkbare afbeelding is naadloos aan te brengen op een formaat van ca 500 cm hoog en bijna oneindig breed. Ons fotobehang is sterk en stevig, waterbestendig en afwasbaar en bovendien brandvertragend, kras- en stootvast. Door de fijne en matte structuur worden de prints haarscherp afgebeeld waardoor de wand een bijzondere uitstraling krijgt.

FREESLETTERS & LOGO’S

Een stijlvolle en exclusieve uitstraling in uw interieur krijgt u door uw teksten of logo te frezen uit kunststof, hout of RVS. Freesletters én logo’s zijn op vrijwel iedere ondergrond te bevestigen (rechtstreeks op de wand of op afstandhouders) en zijn leverbaar in verschillende diktes, lettertypen, formaten en kleuren. Freesletters kunnen ook worden uitgevoerd met LED aan de achterzijde waardoor uw logo of tekst nog meer attentiewaarde krijgt.

VERLICHTE FOTOPLAFONDS

Denk bij de verbouw van een kantoor, receptie of andere inrichting eens aan het plafond en haal buiten naar binnen. Door de fotopanelen te voorzien van een fraaie, full colour print ontstaat een verrassende manier om een unieke, eigen sfeer te creëren in een interieur. Vervang een aantal panelen van het standaard systeemplafond door onze energiezuinige LED verlichte plafondpanelen. Onze fotopanelen zijn zo gemaakt dat ze snel en eenvoudig geplaatst kunnen worden in ieder systeemplafond. Ideaal voor kantoor, vergaderruimte en wachtruimte dus!

LED VERLICHTING

LED verlichting is niet meer weg te denken in het hedendaagse interieur. Of het nu gaat om plafondverlichting, kastverlichting of sfeerverlichting, LED is dé trend. LED is duurzaam, energiezuinig en leverbaar in vele soorten (strips, spots, rol) en kleurvarianten (daylight, coll white, warm white, RGB). Daarnaast kan LED ook uitstekend worden ingezet als dynamische verlichting, kortom teveel mogelijkheden om op te noemen. Wij hebben een groot assortiment LED verlichtingsproducten voor uw interieur. Raadpleeg voor het actuele aanbod één van onze medewerkers.